Ook leukOok leuk

Momenteel ben ik bezig met de laatste loodjes van mijn Master Verandermanagement aan de VU. De afgelopen 2 jaar heb ik mijn kennis opgefrist, nieuwe methoden geleerd en feedback gekregen op mijn aanpak. Op die manier borg ik de kwaliteit van mijn dienstverlening.

Alleen is maar alleen. Daarom werk ik samen. Met Joop van Amelsfoort vorm ik het Atelier Omgevingswet. Wij helpen kleine gemeenten bij de voorbereidingen op de Omgevingswet.

Bovendien ben ik lid van de Cooperatie voor Infrastructuur en Openbare Ruimte. Samen vormen wij een unieke combinatie van expertise op het gebied van beheer en ontwikkeling van infra en openbare ruimte. Wij bieden advies, project- en interim-management. Meer info, zie CIOR.

Leestip van deze maand is wat mij betreft het mooie boek dat Jolein Baidenmann onlangs bij de gemeente Haarlemmermeer lanceerde over de organisaties van de toekomst. In het boek geeft ze tien kenmerken van een futureproof organisatie. Ze zet de kenmerken in de context van hun geschiedenis en geeft praktische tips en trucs om jouw organisatie op dit punt te verbeteren.

Carla Weber ook leuk