Interim managementInterim management

Als interimmanager sta ik ervoor om in een afgebakende periode tot een duurzaam resultaat te komen. Samen met de zittende medewerkers werk ik een aanpak uit die ook na mijn vertrek beklijft. Ik ben goed in het vertalen van algemene doelstellingen in concrete projecten en acties. Ook heb ik ervaring met het opzetten van programma´s en het (re) organiseren van organisatie onderdelen. Mijn stijl van leidinggeven is direct, maar met humor en oog voor de mensen.

Ik ben een ervaren verandermanager. De afgelopen jaren heb ik reorganisaties doorgevoerd, kwaliteitsverbeteringstrajecten uitgevoerd en ben ik bezig geweest met de veranderingen ter voorbereiding op de implementatie van de Omgevingswet. Mijn belangrijkste drijfveer is het verbeteren van de kwaliteit van de overheid. Heldere doelstellingen, een uitgewerkte aanpak en transparante besluitvorming zijn daarin naar mijn idee kernbegrippen.

Zoekt u een verander manager, een kwartiermaker, tijdelijke vervanging, iemand die weer energie in het team brengt? Dan ben ik de geschikte kandidaat!

Meer weten? Bel 06-22563259 of mail naar info@carlaweber.nl

Carla Weber interim management